1. Leves elkészítése

    • A fahéjból kevés vízzel redukciót készítünk.
    • Az almát megmossuk, eltávolítjuk a magházát majd daraboljuk.
    • A levesnek megfelelő mennyiségű vízben feltesszük főni az almát.
    • Ízesítjük a redukcióval.
    • Ha az alma kezd puhulni a levest behabarjuk a főzős CARTE d'OR Vanília ízű pudingporral elkevert RAMA Cremefine Profival.
    • Kiforraljuk majd beletesszük a cukrot.
    • A levest lehűtjük és hidegen tálaljuk.
  2. Tálalás és tipp

    • Alevest kínálhatjuk hidegen vagy melegen is.
    • Az almát csak akkor hámozzuk meg, ha a héja csúnya.
    • Érdekesebbé tehetjük a levestkülönböző világos színű befőtt gyümölcsök hozzáadásával.
    • Bátran használhatjuk az idénygyümölcsöket is az elkészítéshez.
+