Menu

Hozzávalók

+

Előkészítés

  • zöldspárga* 1200.0 g
  • petrezselyemzöld 44.4 g

Elkészítés, tálalás


A tavasz hercegnője egy fantasztikus, citrusos St. Jakab kagylóval, Igazi gasztronómiai utazás egy tányéron.

...

Elkészítés

  1. Előkészítés

    A spárgát megtisztítjuk.Petrezselyemzöldet finomra vágjuk, összekeverjük mandarin és a lime lereszelt héjával.
  2. Elkészítés, tálalás

    Növényi zsiradékot felhevítjük, a spárgát roppanósra pirítjuk, tányérra helyezzük.Ugyanebben a serpenyőben magas hőfokon megpirítjuk a Szt. Jakab kagylót, közben sózzuk, friss petrezselyemzölddel kevert reszelt mandarin - lime héjával szórjuk. Miután mindkét oldalát megpirítottuk, a spárgára, és mellé helyezzük.A serpenyőben maradt értékes zsiradékhoz szórjuk a maradék kevert petrezselyemzöldet, és a Citrus Freshfolyékony ízesítőt, mandarin levét, amivel tálaláskor meglocsoljuk.

Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü