Az örök kedvencek hús nélkül – itt a THE VEGETARIAN BUTCHER ®
Elkészítés:
Tippünk:
• Szendvicsekben vagy tortillában is kiváló!
Serpenyőben, olaj hozzáadása nélkül süsse a kiolvasztott pogácsákat közepes lángon 8-9 percig, 2 percenként fordítsa meg őket. A jobb eredmény eléréséért használjon tapadásmentes serpenyőt.
A fagyasztott pogácsát 12-14 percig süsse. A maghőmérséklet legyen legalább 72°C egy percen keresztül.
-
Elkészítés módja
Hőmérséklet
Idő
Serpenyőben
(kiolvasztva)Közepes lángon, olaj nélkül
8-9 percig
Serpenyőben
(fagyasztottan)Közepes lángon, olaj nélkül
12-14 percig
Elkészítés:
Tippünk:
• A Hellmann's mustárral az ízélmény még fenomenálisabb!
Serpenyőben: kevés zsiradékban süssük kiolvasztva, közepes lángon, amíg meg nem barnul, és ügyeljünk arra, hogy minden oldala egyenletesen piruljon.
Sütőben: előmelegített sütőben 180°C süssük a zsiradékkal megkent kolbászkákat, amíg meg nem barnulnak.
-
Elkészítés módja
Hőmérséklet
Idő
Serpenyőben (kiolvasztva)
Közepes lángon, kevés zsiradékban
Minden oldal egyenletes pirulásáig
Előmelegített sütőben
180°C-on
Minden oldal egyenletes pirulásáig
Elkészítés:
Tippünk:
A Vegán darált hús-helyettesítő termékünk (elegendő olajjal) sütőben sült ételekhez is kiváló.
Serpenyőben: Kevés zsiradékon pirítsa rövid ideig, majd megfelelő mennyiségű folyadékkal felöntve állítsa be a kívánt szósz vagy ragu állagot.
-
Elkészítés módja
Hőmérséklet
Idő
Szószhoz vagy raguhoz
-
Pirítsa rövid ideig
Serpenyőben
Közepes tűzön
10 perc
Elkészítés:
Tippünk:
Az elkészülte után tartsa melegen a terméket, hogy a bőr tökéletes állagú legyen.
Helyezze a kiengedett terméket 90°C-os vízbe saját vákuumtasakjában. Fedő alatt 10 percig melegítse. Ne forralja fel!
Ha közvetlenül a fagyasztóból veszi ki a terméket, 5 perccel tovább melegítse.
-
Elkészítés módja
Hőmérséklet
Idő
Edényben, saját vákuumtasakjában
(kiolvasztva)
90°C (ne forralja!)
10 perc
Edényben, saját vákuumtasakjában
(fagyasztottan)90°C (ne forralja!)
15 perc
Elkészítés:
Tippünk:
Ajánlja hasábburgonyával, vagy salátával, de egytálételekben is tökéletes!
Serpenyőben: A kiolvasztott és tetszőlegesen darabolt terméket közepes lángon, kevés zsiradékban süssük meg, míg aranybarna nem lesz.
Elkészítéskor a terméknek el kell érnie a legalább 70°C maghőmérsékletet.
-
Elkészítés módja
Hőmérséklet
Idő
Serpenyőben (kiolvasztva)
Közepes lángon.
Elkészítéskor a terméknek szükséges elérnie a legalább 70°C-os maghőmérsékletetAranybarna szín eléréséig
VIGYÁZAT!
EGYSZERŰEN, DE A HÚSHOZ KÉPEST MINIMÁLISAN MÁSHOGYAN KÉSZÍTENDŐ!
Tippünk:
- A legroppanósabb bunda eléréséhez fritőzben készítse
- Az elkészült nuggetseket nem ajánlott újra felmelegíteni
-
Elkészítés módja
Hőmérséklet
Idő
Mélyolajban
180 ° C
3 perc
Serpenyőben
Közepes lángon
Aranybarna szín elérésig
Újdonság végre hazánkban is: THE VEGETARIAN BUTCHER ®
Az Unilever Food Solutions munkatársaiként hiszünk a változatos étrend fontosságáben, ezért örömmel ajánluk innovatív, növényi alapú megoldásainkat!
Ajánlja vendégeinket az olyan örök kedvenceket, mint a burgerek és húsos tészták vegetáriánus változatban is!