Hozzávalók
Elkészítés, tálalás
-
víz 1.8 l
-
Galangal 70.0 g
-
citromnád* 50.0 g
-
csirkecomb** 1866.7 g
-
Kókusztejpor** 200.0 g
-
gomba, csiperke** 425.0 g
-
lime* 100.0 g
-
koriander, friss* 23.5 g
-
chili paprika, friss* 10.6 g
Unused/Remaining Ingredients
-
koriander, friss*
-
chili paprika, friss*
Elkészítés
-
Elkészítés, tálalás
Adjuk a vízhez a galangált, a citromnádat és a kockára vágott csirkét.
Forraljuk fel, ízesítsük KNORR Folyékony Szárnyas Alappal. Vegyünk ki a leves levéből, keverjük el a Kókusztejporral majd tegyük hozzá a leveshez és főzzük készre.
Adjuk hozzá a darabolt gombákat, a kaffír lime levelet és a durvára vágott koriandert.
Ízesítsük vágott thai chilivel és halszósszal.
A legvégén frissítsük Folyékony Citrus ízesítővel.
Köretként kifőtt jázminrizst kínáljunk mellé. -
Unused/Remaining Ingredients