Tom Kha Gai
Egy klasszikus közkedvelt leves, friss ázsiai fűszerekkel és kellemes kókusztejjel, igazán izgalmas bevezető fogás. Várszegi Zsolt

Hozzávalók
Tom Kha Gai
−
+
€0.0
Elkészítés, tálalás
víz
/l
1.8 l
0%
Galangal
/g
70.0 g
0%
citromnád*
/g
50.0 g
0%
csirkecomb**
/g
1866.7 g
0%
KNORR Folyékony Koncentrált Szárnyas Alap 1L
/g
60.0 g
0%
Kókusztejpor**
/g
200.0 g
0%
gomba, csiperke**
/g
425.0 g
0%
lime*
/g
100.0 g
0%
koriander, friss*
/g
23.5 g
0%
Knorr Folyékony ízesítő mandarinnal, lime-mal és yuzuval 400 ml
/g
30.0 g
0%
chili paprika, friss*
/g
10.6 g
0%
Unused/Remaining Ingredients
koriander, friss*
/g
0.0 g
0%
chili paprika, friss*
/g
0.0 g
0%
/
Elkészítés, tálalás
-
víz 1.8 l
-
Galangal 70.0 g
-
citromnád* 50.0 g
-
csirkecomb** 1866.7 g
-
Kókusztejpor** 200.0 g
-
gomba, csiperke** 425.0 g
-
lime* 100.0 g
-
koriander, friss* 23.5 g
-
chili paprika, friss* 10.6 g
Unused/Remaining Ingredients
-
koriander, friss*
-
chili paprika, friss*
Elkészítés
-
Elkészítés, tálalás
Adjuk a vízhez a galangált, a citromnádat és a kockára vágott csirkét.
Forraljuk fel, ízesítsük KNORR Folyékony Szárnyas Alappal. Vegyünk ki a leves levéből, keverjük el a Kókusztejporral majd tegyük hozzá a leveshez és főzzük készre.
Adjuk hozzá a darabolt gombákat, a kaffír lime levelet és a durvára vágott koriandert.
Ízesítsük vágott thai chilivel és halszósszal.
A legvégén frissítsük Folyékony Citrus ízesítővel.
Köretként kifőtt jázminrizst kínáljunk mellé. -
Unused/Remaining Ingredients