Hozzávalók

+

Elkészítés, tálalás


Egy klasszikus közkedvelt leves, friss ázsiai fűszerekkel és kellemes kókusztejjel, igazán izgalmas bevezető fogás. Várszegi Zsolt

...

Elkészítés

  1. Elkészítés, tálalás

    • Adjuk a vízhez a galangált, a citromnádat és a kockára vágott csirkét és a tyúkhúsleves pasztát.
    • Forraljuk fel, ízesítsük a Kókusztejporral majd tegyük hozzá a leveshez és főzzük készre.
    • Adjuk hozzá a darabolt gombákat, a kaffír lime levelet és a durvára vágott koriandert.
    • Ízesítsük vágott thai chilivel és halszósszal.
    • A legvégén frissítsük Folyékony Citrus ízesítővel.
    • Köretként kifőtt rizst kínáljunk mellé.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü