Sonkás cheddar szendvics, zöldségekkel
A megszokott és már néha unalmas szendvicsek, izgalmasabbá tehetők egy fűszeres szósszal, kevés zöldséggel és gyümölcsel.

Hozzávalók
Sonkás cheddar szendvics, zöldségekkel
−
+
€0.0
Előkészítés.
Kenyér, rozs*
/g
500.0 g
0%
Zöldalma**
/g
250.0 g
0%
Saláta Mix.
/g
117.6 g
0%
sonka, főtt*
/g
666.7 g
0%
sajt, cheddar
/g
600.0 g
0%
narancs**
/g
428.6 g
0%
A szenvics összerakása, tálalása.
/
Előkészítés.
-
Kenyér, rozs* 500.0 g
-
Zöldalma** 250.0 g
-
Saláta Mix. 117.6 g
-
sonka, főtt* 666.7 g
-
sajt, cheddar 600.0 g
-
narancs** 428.6 g
A szenvics összerakása, tálalása.
Elkészítés
-
Előkészítés.
A sonkát és a sajtot leszeleteljük.Az almát vágjuk vékony hasábokra és felhasználásig tartsuk citromos jeges vízben.A salátákat tépkedjük tetszőleges nagyságúra, a narancsot gerezdenként filézzük ki. -
A szenvics összerakása, tálalása.
A kenyérszeleteket kenjük meg majonézzel, tegyük rá a filézett narancs gerezdeket és rétegezzük a sajtot, almátzöldségeket és a sonkát. Rétegenkén locsoljuk meg Gyros szósszal.Majd fedjük le egy kenyérszelettel.Tálalhatjuk tányéron, egy ízléses deszkán, vagy akár papírba csomagolva is kínálhatjuk vendégeinknek.