Roston sült harcsafilé, almás majonézzel egybesütve, paradicsomos zöldmetélttel
A karácsonyi ünnepi asztal elmaradhatatlan éke a hal. Ezzel az étellel kicsit formabontóak leszünk, lévén nem a tradicionális ízeket mutatjuk meg.

Hozzávalók
Roston sült harcsafilé, almás majonézzel egybesütve, paradicsomos zöldmetélttel
−
+
€110.0
Hal elkészítése
harcsa*
/g
2100.0 g
0%
alma**
/g
250.0 g
0%
sárgarépa
/g
100.0 g
0%
tojás (extra osztályú)
/darab
4.0 darab
0%
KNORR Prémium pác és fűszerkeverék Halakhoz 0,7 kg
/g
100.0 g
0%
Paradicsomragu elkészítése.
olivaolaj
/l
0.15 l
0%
fokhagyma*
/g
5.1 g
0%
barnacukor**
/g
150.0 g
0%
fokhagyma*
/g
10.0 g
0%
tészta, fettucini*
/g
800.0 g
0%
KNORR Collezione Italiana Fűszeres paradicsomvelő konzerv 2 kg
/g
1200.0 g
0%
/
Hal elkészítése
-
harcsa* 2100.0 g
-
alma** 250.0 g
-
sárgarépa 100.0 g
-
tojás (extra osztályú) 4.0 darab
Paradicsomragu elkészítése.
-
olivaolaj 0.15 l
-
fokhagyma* 5.1 g
-
barnacukor** 150.0 g
-
fokhagyma* 10.0 g
-
tészta, fettucini* 800.0 g
Elkészítés
-
Hal elkészítése
- Az adagolt halat befűszerezzük és mindkét oldalát elősütjük.
- Kikeverjük a majonézt a tojások sárgájával.
- Apró kockára vágjuk az almát, az előfőzött sárgarépát és hozzáadjuk a majonézhez.
- Az elősürött halszeletekre halmozzök és szalamanderben rápirítjuk.
-
Paradicsomragu elkészítése.
- Felhevített olívaolajon megpirítjuk a barnacukrot és a zúzott fokhagymát.
- Felengedjük a kockázott paradicsommal és ízesítjük KNORR Primerba Bazsalikommal.
-
Tálalás.
- A kifőtt zöldmetéltet összekeverjük a paradicsom raguval ée a tetejére helyezzük a megsült halat.
- Friss zöld levelekkel dekorálva tálaljuk.