Hozzávalók

+

Hal elkészítése

Paradicsomragu elkészítése.

  • olivaolaj 0.15 l
  • fokhagyma* 5.1 g
  • barnacukor** 150.0 g
  • fokhagyma* 10.0 g
  • KNORR Primerba Bazsalikom 340 g 10.0 g
  • tészta, fettucini* 800.0 g
  • KNORR Collezione Italiana Fűszeres paradicsomvelő konzerv 2 kg 1200.0 g

A karácsonyi ünnepi asztal elmaradhatatlan éke a hal. Ezzel az étellel kicsit formabontóak leszünk, lévén nem a tradicionális ízeket mutatjuk meg.

...

Elkészítés

  1. Hal elkészítése

    • Az adagolt halat befűszerezzük és mindkét oldalát elősütjük.
    • Kikeverjük a majonézt a tojások sárgájával.
    • Apró kockára vágjuk az almát, az előfőzött sárgarépát és hozzáadjuk a majonézhez.
    • Az elősürött halszeletekre halmozzök és szalamanderben rápirítjuk.
  2. Paradicsomragu elkészítése.

    • Felhevített olívaolajon megpirítjuk a barnacukrot és a zúzott fokhagymát.
    • Felengedjük a kockázott paradicsommal és ízesítjük KNORR Primerba Bazsalikommal.
  3. Tálalás.

    • A kifőtt zöldmetéltet összekeverjük a paradicsom raguval ée a tetejére helyezzük a megsült halat.
    • Friss zöld levelekkel dekorálva tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü