Menu

Hozzávalók

Burgonyafelfújt készítése.

Spárgaragu készítés

A hús elkészítése

  • marhabélszín* 1800.0 g
  • folyékony növényi zsiradék vajaromával

Tavasszal a friss spárga kiváló kiegészítője lehet, klasszikusan elkészített rakottburgonyának és egy jól elkészített bélszínjavának.

...

Elkészítés

  1. Burgonyafelfújt készítése.

    • A szeletelt burgonyát leforrázzuk.
    • Tejjel elkeverjük aKNORR Felfújtalapot a szeletelt fokhagymával és belekeverjük a burgonyát.
    • RAMA Culinesse Profival kikent és morzsázott GN edénybe tesszük.
    • 160°C-on 35-40 perc alatt kérszre sütjük.
  2. Spárgaragu készítés

    • RAMA Culinesse Profin megpároljuk a darabolt spárgát, sózzuk, megszórjuk vágott petrezselyemzölddel, cukorral.
    • Felengedjük tejjel, felforraljuk és besűrítjük KNORR Ételsűrítővel.
    • Dúsítjuk RAMA Cremefine Profi Habkészítménnyel és készre forraljuk.
  3. A hús elkészítése

    • Az érlelt bélszínt sózzuk, borsozzuk és RAMA Culinesse Profin a kívánt fokozatra sütjük.
    • Rakott burgonyával és spárga raguval tálaljuk.
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü