KNORR Barna mártás 1 kg

KNORR Barna mártás 1 kg - A Knorr Barnamártással való sűrítés és ízesítés tökéletes végeredményt biztosít.

KNORR Barna mártás 1 kg

Rendelés leadás telefonon

KNORR Barna mártás 1 kg

KNORR Barna mártás 1 kg

Spóroljon akár több órát és munkaerőt!

  • Brain-marie stabil. A kész mártás újramelegíthető és melegen tartható.
  • Néhány perc alatt adagszámtól függetlenül elkészíthető.
  • 15 összetevő helyett csak 1 összetevő szükséges.
Bövebb termék és allergén információ
  • MRDR kód: 17805702
  • CU EAN: 8712566246410
  • DU EAN: 8712566780570
Rendelés leadás telefonon

A friss alapanyagokból készített barnamártás minősége nagyban függ a rendelkezésre álló nyersanyagoktól.

A Knorr Barnamártással való sűrítés és ízesítés tökéletes végeredményt biztosít.

Spóroljon akár több órát és munkaerőt!

  • Brain-marie stabil. A kész mártás újramelegíthető és melegen tartható.
  • Néhány perc alatt adagszámtól függetlenül elkészíthető.
  • 15 összetevő helyett csak 1 összetevő szükséges.

Autentikus ízt, színt és állagot biztosít.


Minden termék információ

Tápanyag és allergén információ

  • Tartósítószert nem tartalmaz
    Tartósítószert nem tartalmaz

Tápérték információk

Tápanyag értékek 100g termékben 100 ml ételben Egy adagra
Energia kJ 1572 kJ - kJ - kJ
Energia kcal 381 kcal - kcal - kcal
Zsir (össz) 19.5 g - g - g
Telített zsírsav - g - g - g
Szénhidrát össz. 38.1 g - g - g
Szénhidrát (cukor) - g - g - g
Fehérje 10.3 g - g - g
Rost, diétás - g - g - g
- g - g - g

*Napi Irányadó Beviteli Értékl %-ban Felnőttek Esetén (8400kj/2000kcal)

Adalék anyagok

  • Tartósítószert nem tartalmaz

Főbb termék információk

Kiszerelés

6 x 1 kg

Csomagolás

Eurokonténer

Termék kódok

MRDR kód 17805702
CU EAN 8712566246410
DU EAN 8712566780570

Felhasználás

Felhasználási javaslat

A KNORR Barnamártás alapot a megfelelő mennyiségű meleg vízzel elkeverjük. Forrástól számítva 2 percig főzzük.

Szavatossági idő

12 hónap

Tipp

Ajánljuk marha és vadhúsból készült ételekhez, készíthet belőle bordeauxi mártást vagy burgundi mártást. Elkészítésénél felhasználhatja a sötésből megmaradt alaplevet.