Az Ön Vendégei

Inspiráció, hogy jobban megértsék vendégeiket

A trendek és igények ismerete segítenek nekünk abban, hogy jobban megértsük a vendégeket és azt, hogy hogyan választanak, amikor otthonaikon kívül étkeznek. Ennek megértésével segíteni akarunk Önöknek abban, hogy üzletük fejlődjön és sikeres legyen.

       
Trendfigyelés

Trendfigyelés

Minden munkanap több, mint hetven országban az Unilever Food Solutions csapat valamely tagja együtt dolgozik séfekkel és élelmezésvezetőkkel azért, hogy sikeresebbé tegye az üzletüket. Valójában ezek a szoros kapcsolatok segítenek nekünk abban, hogy megértsük azokat a kérdéseket, amelyekkel jelenleg szembenéznek. Például, hogyan elégítik ki a vendégei kiváló minőséggel, választékkal és értékkel szemben támasztott igényeit, miközben a költségek növekednek és lehet, hogy kisebb létszám áll rendelkezésükre a konyhájukban. Az Ön Vendégei, az Ön Menüje és az Ön Konyhája olyan szolgáltatásokat jelentenek, amelyek segítenek önöknek, hogy megbirkózzanak ezekkel a kihívásokkal. Ezekkel a szolgáltatásokkal ötleteket akarunk adni Önöknek olyan vonzó és sikeres étlapok készítésére, amelyek hatékonyak, gazdaságosak és ami fontos, a vendégeiket többszöri visszatérésre késztetik.

 

Előző Oldal tetejére Oldal elküldése Oldal nyomtatása
Maizena of Unilever Food Solutions Lipton of Unilever Food Solutions Knorr of Unilever Food Solutions Becel of Unilever Food Solutions
www.unileverfoodsolutions.hu