Az Ön menüje

Tápláló, egészséges és gazdaságos étlapok készítésének inspirálása

A séfekből, táplálkozási szakemberekből és marketing szakértőkből álló tehetséges csapatunk segíteni tud Önöknek, hogy olyan ízlésesebb, egészségesebb és gazdaságosabb menüt állítsanak össze, amellyel a konkurencia előtt maradhatnak.

       
Egészséges
Ételek

Egészséges Ételek

Kihívás lehet az, hogy kielégítsük az otthonon kívüli egészséges étkezési lehetőségek iránti igényt. Az egészséges étel és ital iránti igény fontos trendként, szilárdan fennmaradtak a válság idején is és a vendégek ‘jobb érték’ utáni második legfontosabb igényét jelenti. Néhány vendég azt hiszi, hogy az egészséges ételekből hiányzik az íz, a zamat. Tartsuk ezt szem előtt az étlapjaink készítésénél úgy, hogy az íz sohasem szoruljon háttérbe. Ez elősegíti, hogy a vendégeink többször visszatérjenek és az étlapunk gazdaságosabb legyen. Sok olyan kis lépés van, amelyet megtehetünk a hozzávalóinkkal, az elkészítési módszereinkkel és azokkal az új étlap elemekkel, amelyek az étlapunkat egészségesebb összeállításúvá és még megnyerőbbé tehetik.

 

Előző Oldal tetejére Oldal elküldése Oldal nyomtatása
Maizena of Unilever Food Solutions Lipton of Unilever Food Solutions Knorr of Unilever Food Solutions Becel of Unilever Food Solutions
www.unileverfoodsolutions.hu