Szolgáltatásaink

Minden munkanap több, mint hetven országban az Unilever Food Solutions csapat valamely tagja együtt dolgozik séfekkel és élelmezésvezetőkkel azért, hogy sikeresebbé tegye üzletüket.

Valójában ezek a szoros kapcsolatok segítenek nekünk abban, hogy megértsük azokat a kérdéseket, melyekkel jelenleg szembenéznek. Például, hogyan elégítik ki a vendégeik kiváló minőséggel, választékkal és értékkel szemben támasztott igényeit, miközben a költségek növekednek és lehet, hogy kisebb létszám áll rendelkezésükre a konyhájukban.

Az Ön Vendégei, az Ön Menüje és az Ön Konyhája olyan szolgáltatásokat jelentenek, melyek segítenek Önöknek, hogy megbirkózzanak ezekkel a kihívásokkal.

Ezekkel a szolgáltatásokkal ötleteket akarunk adni Önöknek olyan vonzó és sikeres étlapok készítésére, amelyek hatékonyak, gazdaságosak és ami fontos, a vendégeiket többszöri visszatérésre késztetik.

 

Előző Oldal tetejére Oldal elküldése Oldal nyomtatása
Maizena of Unilever Food Solutions Lipton of Unilever Food Solutions Knorr of Unilever Food Solutions Becel of Unilever Food Solutions
www.unileverfoodsolutions.hu