A Kreatív Gasztronómia őszi-téli kiadványában a Manna Étteremből, melyet Csigaházi Balázs és
Ferró Péter vezetnek együtt sikeresen, hozunk három inspiráló receptet a hűvösebb hónapokra.
Csigaházi Balázst kérdeztük arról, hogy mi a titka és hitvallása ha a minőségi vendéglátásról van szó: 

„Élvezem és szeretem gasztronómiát, annak minden egyes elemét legyen szó ételekről vagy italokról.
Szívügyem a Manna és a tisztességes vendéglátás. Hiszem, hogy mindig lehet és kell is tanulni, fejlődni.„

Galambbegysaláta Bleu
d'Auvergne, körte, szőlő 

Sous -Vide marhapofa
kelbimbó, karfiol, vargánya
csicsóka, csipkebogyóhús 

Gesztenyemousse, diós
crumble, szilvacoulis