Sikersorozat folytatódik
Burján Csaba üzletág igazgató mesél pár szóban a könyvsorozat második kötetéről
M.E.P 2 - Egy exkluzív könyv második kötete a magyar séftársadalomról!

Az idei könyv szereplői között van olyan, akit az a három Michelin-csillagos Marco Pierre White inspirál, aki többek között részt vesz az Unilever Food Solutions termékfejlesztésében. Ő így ad választ arra a szakmai kihívásra, ami magyar kollégáit is elérte.
A nálunk 15 éve elkezdődött gasztroforradalom nem múlt el, hanem napjainkban is gyorsulva halad tovább. Ebben a felfokozott tempóban még izgalmasabb egy pillanatfelvételt készíteni a séfek munkájáról, rögzíteni gondolataikat a jövőről, megosztani receptjeiket, amelyek arról tanúskodnak, hogy mekkora segítséget képviselnek az UFS legkorszerűbb termékei.

De nemcsak ebben különbözik a két évvel korábbi és a 2020-as séfportrégyűjtemény. Határozottabban széthúz a mezőny a magasabb nívó felé. Elsősorban az ambiciózus, küldetéstudattal rendelkező fiataloknak köszönhetően, akik felszabadultan éltek a szabad alkotás lehetőségével. Receptjeik azt is bizonyítják, hogy az UFS termékei kompatibilisek a gasztroforradalom aktuális fejezetével. Ezek a termékek költség-,idő- és munkaerő-hatékonyan támogatják a séfek munkáját. Ennek, és a még elkövetkező trendeknek már nemcsak kiszolgálója, hanem katalizátora is szeretnénk lenni.
A gasztroforradalomban sok mindent megtanultak a gyártók és a séfek is! A legfontosabb: a megbízható alapanyagokra épülő kifogástalan minőségnek nincs alternatívája. A második MEP-ben is azok kaptak helyet, akik ugyanígy gondolkodnak.
Miért érdemes regisztrálni?
- Ingyenes hozzáférés professzionális séfképzésekhez
- Receptötletek és tippek a világ minden tájáról
- A legújabb gasztronómiai trendek