Menu
Unilever Food Solutions » Főoldal
  • Főoldal
  • Séf inspirációk
    • Séf inspirációk
    • Együtt a COVID-19 ellen
    • UFS Academy
    • A jövő 50 élelmiszere
    • Hellmann's Vegán Majonéz
    • Séfműhely
    • Gyereknek l(ENNI) jó!
    • M.E.P 2- Mise En Place - A Séfkönyv II. kötete
    • Knorr Fűszerek
    • Professzionális vendégtér
    • Street Food & Gourmet Fast Food
    • Üdvözölje Ázsia felejthetetlen ízeit!
    • Allergénmentes megoldások
    • Gluténmentes ételkészítés
    • Mártások A-tól Z-ig
    • Otthon a dietetikában
    • Fenntarthatóság
    • Gasztronómia a világ körül
    • Digitális Marketing étterem-tulajdonosoknak és séfeknek
  • Receptek
  • Termékek
    • Minden termék
    • Bouillonok
    • Desszertek
    • Dresszingek
    • Egyéb
    • Ételízesítők
    • Köretek
    • Konzervek
    • Levesek, levesbetétek
    • Mártások, alapok, sűrítők
    • Teák
  • Rólunk
    • Bejelentkezés
    • Fiókom
    • Kijelentkezés
  • Kapcsolat
  • {query} itt Termékekek
  • {query} itt Receptek
  • {query} itt Egyéb
Az egész oldalon
    • Elfelejtette a jelszavát?

      Bejelentkezés

      Kérjük, várj…

    • Fiók létrehozása
    • Kapcsolat
    • Fiókom
    • Kapcsolat
    • Kijelentkezés
  1. Főoldal
  2. Séf inspirációk
  3. M.E.P 2- Mise En Place - A Séfkönyv 2. kötete
  4. A M.E.P a kiadó szemével
  1. M.E.P 2- Mise En Place - A Séfkönyv 2. kötete
  • Facebook-Link opens in a new window - article - Sikersorozat folytatódik
  • Twitter-Link opens in a new window - article - Sikersorozat folytatódik
  • Pinterest-Link opens in a new window - article - Sikersorozat folytatódik
  • Google Plus-Link opens in a new window - article - Sikersorozat folytatódik
  • M.E.P 2 - MISE EN PLACE

Sikersorozat folytatódik

Burján Csaba üzletág igazgató mesél pár szóban a könyvsorozat második kötetéről

M.E.P 2 - Egy exkluzív könyv második kötete a magyar séftársadalomról!

Az idei könyv szereplői között van olyan, akit az a három Michelin-csillagos Marco Pierre White inspirál, aki többek között részt vesz az Unilever Food Solutions termékfejlesztésében. Ő így ad választ arra a szakmai kihívásra, ami magyar kollégáit is elérte.

A nálunk 15 éve elkezdődött gasztroforradalom nem múlt el, hanem napjainkban is gyorsulva halad tovább. Ebben a felfokozott tempóban még izgalmasabb egy pillanatfelvételt készíteni a séfek munkájáról, rögzíteni gondolataikat a jövőről, megosztani receptjeiket, amelyek arról tanúskodnak, hogy mekkora segítséget képviselnek az UFS legkorszerűbb termékei.

De nemcsak ebben különbözik a két évvel korábbi és a 2020-as séfportrégyűjtemény. Határozottabban széthúz a mezőny a magasabb nívó felé. Elsősorban az ambiciózus, küldetéstudattal rendelkező fiataloknak köszönhetően, akik felszabadultan éltek a szabad alkotás lehetőségével. Receptjeik azt is bizonyítják, hogy az UFS termékei kompatibilisek a gasztroforradalom aktuális fejezetével. Ezek a termékek költség-,idő- és munkaerő-hatékonyan támogatják a séfek munkáját. Ennek, és a még elkövetkező trendeknek már nemcsak kiszolgálója, hanem katalizátora is szeretnénk lenni.

A gasztroforradalomban sok mindent megtanultak a gyártók és a séfek is! A legfontosabb: a megbízható alapanyagokra épülő kifogástalan minőségnek nincs alternatívája. A második MEP-ben is azok kaptak helyet, akik ugyanígy gondolkodnak.

Kapcsolódó cikkek

    • M.E.P 2- Mise En Place - A Séfkönyv II. kötete
    Debütált a M.E.P 2
    • M.E.P 2- Mise En Place - A Séfkönyv II. kötete
    Ön is szeretne M.E.P 2 könyvet?

Kapcsolódó termékek

KNORR Burgonyapehely 4 KG**

KNORR Burgonyapehely 4 KG**
Online vásárlás
x
  • Bestáruház Bestáruház
  • Chefmarket Chefmarket
Termékdemót kérek

KNORR Prémium Folyékony Marha Alap

KNORR Prémium Folyékony Marha Alap
Online vásárlás
x
  • Bestáruház Bestáruház
  • Chefmarket Chefmarket
Termékdemót kérek

CARTE d'OR Pannacotta

CARTE d'OR Pannacotta
Online vásárlás
x
  • Bestáruház Bestáruház
  • Chefmarket Chefmarket
Termékdemót kérek
x

Kapcsolódó receptek (3)

  • Rozmaringos-gombás rizottó, kecskesajt mártással
  • Rizstészta saláta garnélarákkal thai mártással
  • Almás Rétes Chantilly bergamot habbal
Minden recept (0)

Miért érdemes regisztrálni?

  • Ingyenes hozzáférés professzionális séfképzésekhez
  • Receptötletek és tippek a világ minden tájáról
  • A legújabb gasztronómiai trendek
Regisztráció
Van már fiokód? Jelentkezz be itt
  • Főoldal
  • Séf inspirációk
  • Receptek
  • Termékek
  • Rólunk
  • Hírlevél feliratkozás
  • Válassza ki az országát
  • Please Recycle
  • Jogi nyilatkozat
  • Adatvédelmi nyilatkozat
  • Sütikre vonatkozó nyilatkozat
  • Oldaltérkép
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülj!

Személyre szabott receptekkel, promóciókkal, ötletekkel és termékmintákkal várunk.

Kövess minket a Facebookon...
  • Facebook Facebook
Unilever Food Solutions » Főoldal

© 2021 Unilever Food Solutions I Minden jog fenntartva

Unilever Food Solutions » Főoldal

Kedvenc oldalunk kihelyezése a kezdőképernyőre (iPhone) Kedvenc oldalunk kihelyezése a kezdőképernyőre (iPad) Kedvenc oldalunk kihelyezése a kezdőképernyőre (Android) Kedvenc oldalunk kihelyezése a kezdőképernyőre (Windows phone)

A megosztás ikonra kattintva válaszd a Főképernyőhöz adás opciót. A megosztás ikonra kattintva válaszd a Főképernyőhöz adás opciót. A megosztás ikonra kattintva válaszd a Főképernyőhöz adás opciót. A megosztás ikonra kattintva válaszd a Főképernyőhöz adás opciót.

x