EGYÜTT A COVID-19 ELLEN
Javaslatok éttermek és konyhák számára a koronavírus idején
-
EGYÜTT A COVID-19 ELLEN
Hogyan tartsuk éttermünket szem előtt a közösségi média segítségével?
Hogyan használjuk ki a közösségi média adta lehetőségeket ösztönzésre vagy vendégeink hűségének megőrzésére? Lehetetlennek tű...
-
EGYÜTT A COVID-19 ELLEN
A legjobb túlélési tippek
KITARTÓ KÜZDELEM, KIVÁLÓ ÖTLETEK ÉS GYORS MEGVALÓSÍTÁS – ÍGY ÉLHETI TÚL A HAZAI ÉTTEREMVILÁG A COVID-19 OKOZTA VÁLSÁGOT
-
EGYÜTT A COVID-19 ELLEN
ÉLELMISZERBIZTONSÁGI JAVASLATOK
Alapvető biztonsági javaslatok, melyek hozzájárulhatnak a vendégek bizalmának növeléséhez.
-
EGYÜTT A COVID-19 ELLEN
MILYEN LÉPÉSEKET TEHETÜNK?
6 Tipp Rob Wallauertől, az UFS nemzetközi fejlesztő séfjétől
-
EGYÜTT A COVID-19 ELLEN
5 kérdés, hogy felmérjük, készen állunk-e a házhozszállításra
A vendéglátás számára a házhozszállítás segítséget nyújthat a forgalom fenntartásához. Az alábbi 5 pont segítséget adhat annak ...
-
EGYÜTT A COVID-19 ELLEN
TÁLALÁSI INSPIRÁCIÓK HÁZHOZSZÁLLÍTÁSHOZ A LA PERLE NOIRE-TÓL
Gyönyörű ételfotókon mutatjuk be, hogyan közvetíthetjük az éttermi étkezés élményét házhozszállított ételeken keresztül is.


Keresse séfjeinket, értékesítési csapatunkat vagy az UFS csapat bármely tagját!
Itt vagyunk, hogy támogatást nyújthassunk.
További információs anyagokért,üzleti tippekért, új alapanyagokkal kapcsolatos tanácsokért,technikáért vagy csak néhány kedves szóért várunk mindenkit online csatornáinkon!


Kapcsolat
Csapatunk minden kérdés esetén rendelkézésre áll.
- Vevőszolgálat:
Nyugat-Magyarország: +3614659766
Kelet-Magyarország: +3614659746
- Gasztronómiai szaktanácsadóink elérhetősége


