Menu
Működési és élelmiszerbiztonsági alaptippek a koronavírus idején
 
 
  1. Higiénia - Jelöljünk ki egy felelőst minden műszakra, aki felügyeli, hogy minden szükséges extra óvintézkedés megtörténjen az ételek kezelése kapcsán.
  2. A személyzet biztonsága - Folyamatos ellenőrzés szükséges, hogy megbizonyosodjunk munkatársaink jóllétéről. Ha valaki nem érzi jól magát, támogassuk abban, hogy a biztonsága érdekében inkább maradjon otthon.
  3. Vendégkommunikáció - Tudassuk velük egyértelműen, ha végzünk házhozszállítást és hogy mi mindent teszünk meg a biztonság érdekében. 
  4. Online megjelenés - Mutassuk meg változatos ételeinket vendégeinknek minden lehetséges digitális felületen (weboldal, hírlevél, social media), és hangsúlyozzuk ezeken a felületeken is a megtett biztonsági óvintézkedéseinket.
  5. Házhozszállítás - Mindenképp fontoljuk meg a házhozszállítást, amíg lehetséges- még akkor is ha idáig nem volt tervben.  Szervezzük át csapatunkat, vegyen mindenki részt a házhozszállításhoz szükséges tennivalókban.
  6. Menü egyszerűsítés - Törekedjen a hatékonyságra és egyszerűségre. Maradjon állandó ételeinél, próbálja mellőzni a napi vagy egyéb időszakos ajánlatokat. 
Főoldal
Termékek
Receptek
Séf inspirációk
Menü