Inspiráció minden nap

A világ minden táján a séfek segítségére sietünk, hogy ízletes, egészséges ételeket tudjanak készíteni, amelyekért a vendég szívesen tér vissza.

Az általunk megalkotott hozzávalók segítségével értékes időt takaríthat meg, anélkül, hogy az az illatok, ízek rovására menne. Mindemellett folyamatosan ellátjuk ötletekkel, ihletet adunk, hogy ételei mindig izgalmasak legyenek és az újdonság varázsával hassanak.

Otthon vagyunk a vendéglátásban

Az 1880-as évek óta foglalkozunk élelmiszerekkel, a világ legnagyobb márkáinak otthont adva: Knorr, Hellmann’s, Lipton és még jó néhány. A világ 74 országában az egyedi éttermektől a szállodaláncokon keresztül az ételfutár szolgálatokig a legkülönbözőbb méretű vállalkozásokkal működünk együtt. Tisztában vagyunk vele mit jelent elkápráztatni a vendégeket, és közben nyereséget termelni.

Séfek ajánlják séfeknek

Az Unilever részeként elmondhatjuk, hogy értünk a fogyasztók nyelvén, akik egyben az Önök vendégei. Tudásunkkal igyekszünk elősegíteni, hogy a séfek és élelmiszerszállítók lépést tudjanak tartani az ízlés változásaival. Magasan képzett séfjeink és táplálkozási szakértőink csapata dolgozik azon, hogy ügyfeleink kitűnő ízű, egyben magas tápértékű ételeket szolgálhassanak fel állandó és kiváló minőségben. Kiterjedt jelenlétünknek köszönhetően hozzuk-visszük a gasztronómiai ötleteket.

Növekedéssel a jövő szolgálatában

Mindig is fontos volt számunkra, hogy egészséges és tápláló étel kerüljön az asztalra, de arra is odafigyelünk, milyen hatással vagyunk a környezetre. Környezettudatos üzletpolitikánknak megfelelően az általunk használt alapanyagok és csomagolóanyagok fenntartható forrásból származnak, kevesebb hulladékot hozunk létre, és alacsonyabb az energiafelhasználásunk.

Az étel az életünk

Ezért bizton számíthat rá, hogy segítségünkkel a legkritikusabb vendégek elvárásainak is meg fog felelni.

 

Előző Oldal tetejére Oldal elküldése Oldal nyomtatása
Maizena of Unilever Food Solutions Lipton of Unilever Food Solutions Knorr of Unilever Food Solutions Becel of Unilever Food Solutions
www.unileverfoodsolutions.hu