Hozzávalók
Leves elkészítése
-
napraforgóolaj** 0.05 l
-
búzaliszt (főző, rétes) 0.06 kg
-
vöröshagyma 5.0 kg
-
zeller, gumó 0.05 kg
-
kristálycukor** 0.06 kg
-
víz 2.5 l
Elkészítés
-
Leves elkészítése
- A finomra vágott vöröshagymát felhevített olajon üvegesre pirítjuk.
- Hozzáadjuk a lisztet, amit zsemleszínüre pirítunk.
- A KNORR Collezione Italiana Sűrített Paradicsompürét is beletesszük és rövid ideig együtt pirítjuk.
- Folyamatos keverés közben felengedjük vízzel.
- Ízesítjük az apróra reszelt zellerrel és DELIKÁT ételízesítővel.
- Felengedjük a megfelelő mennyiségű vízzel és tovább főzzük.
- Legvégül tesszük bele a cukrot és készre forraljuk a levest.
- Betétnek kifőzött rizst vagy tésztát adhatunk bele.