+

Leves elkészítése

  • karalábé** 1428.6 g
  • tej, 2,8%** 1.0 l
  • KNORR Prémium Folyékony Szárnyas Alap 1L 50.0 g
  • KNORR Kókusztejpor** 100.0 g
  • KNORR MAIZENA Kukoricakeményítő 2,5 kg 50.0 g
  • RAMA Cremefine Profi 31% növényi zsírtartalmú Főzőkrém és habalap* 0.2 l
  1. Leves elkészítése

    Az apró kockára vágott karalábét tegyük fel főni Folyékony szárnyasalappal és Kókusztejporral ízesített tejben.Ha megfőtt, sűrítsük be hideg vízzel elkevert Kukoricakeményítővel és dúsítsuk RAMA Habkészítménnyel.Thermomixerben pürésítsük és tálalásnál apró vajban párolt karalábékockákkal tálaljuk.