Sertéscomb apró fehérkagylóval és újburgonyával

 
 
 

Összetevők (10 adag.)

Mennyiség Mérték Név
20,00gKNORR Prémium pác és fűszerkeverék Sültekhez 
20,00gKNORR Tyúkhúsleves alap - paszta* 
100,00mlOlivaolaj, extra szűz*
1.500,00gsertés apróhús*
700,00gkagyló, friss*
100,00mlcitromlé, frissen préselt*
1.000,00gburgonya**
100,00mlbor, fehér, száraz*

Elkészítés

A kockára vágott sertéscombot bepácoljuk a KNORR Prémium Sültek Fűszerverékével, a citromlével fehérborral és BERTOLLI Olivaolajjal. A pácból kivéve forró olivaolajon pirítsuk le, adjunk hozzá fehérbort, majd mindzg kevés folyadék hozzáadásával pároljuk meg. Mielőtt teljesen megpuhult adjuk hozzá az előkészített tisztított kagylót és együtt pároljuk készre. Dúsíthatjuk még RAMA Cremefine Profi Növényi főzőkrémmel is. Körete KNORR Tyúkhúsleves alapban főtt újburonya és egészben sült fokhagyma.

 
recipe number: 42-HU-91293 recipe code: R0018102
Maizena of Unilever Food Solutions Lipton of Unilever Food Solutions Knorr of Unilever Food Solutions Becel of Unilever Food Solutions
www.unileverfoodsolutions.hu