Ruccola sügérrel és rákkal

 
 
 

Összetevők (10 adag)

Mennyiség Mérték Név
15,00gKNORR Prémium pác és fűszerkeverék Halakhoz** 
100,00mlOlivaolaj, extra szűz*
125,00mlKNORR Balzsamecetkrém** 
750,00gsügérfilé*
75,00gkaliforniai paprika, szines**
50,00mlcitromlé, frissen préselt*
50,00mlnarancslé, friss*
500,00grákhús, fagyasztott*
300,00gruccola*

Elkészítés

Kockára vágjuk a sügérfiléket és a kaliforniai paprikát. Bepácoljuk a KNORR Prémium Halfűszerrel az Olivaolajjal, a frissen préselt citromlével. Negyed óra hűtőbe tesszük, majd a kis lángon megpirítjuk. A tányérra rendezett ruccolára halmozzuk. A BERTOLLI Balzsamecetkrémet elkeverjük mézzel, ezzel locsoljuk meg a salátát, legvégül a rákollókkal dekoráljuk az előételt.

 
recipe number: 42-HU-91148 recipe code: R0018036
Maizena of Unilever Food Solutions Lipton of Unilever Food Solutions Knorr of Unilever Food Solutions Becel of Unilever Food Solutions
www.unileverfoodsolutions.hu